Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (3.70 secunde)
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Carcotasii de la Prima TV au oferit doua burse "Toni Tecuceanu". ... Tinerele au fost sfatuite de mame sa se inscrie pe site-ulwww.carcotasii.ro si sa-si incerce norocul. ... Stateam si ma gandeam cum sa fac acest lucru si de unde sa reiau monologul.
Anuntul liberalului a fost neasteptat si surprinzator, insa, o analiza mai atenta ar putea releva multe dintre motivele care ar fi stat in spatele deciziei luate de CRIN ANTONESCU.
Dolarul a avut o evolutie apreciativa saptamana trecuta la Bursa la termen din Sibiu. ... Paritatea a fost cotata la inceputul saptamanii la 1,2340 - 1,2560 dolari/euro, miercuri fiind atins un minim de 1,2250 dolari.
Fara a avea pretentia ca sunt specialisti, mare parte dintre ziaristii locali au criticat proiectul de reabilitare a pietonalei, ca si rezultatul final. Corsoul oradean este cenusiu, trist si, pe deasupra, lipsit de originalitate. Nu se deosebeste, spre exemplu, de pavajul cetatii medievale a Sighisoarei decat prin roca folosita:
Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
autostrada Bechtel-Nastase-Mitrea-Basescu-Tariceanu-Boc-Dobre-Orban-Berceanu de doua ori, Boagiu si cine va urma (Autor:
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: ... Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul National de Boli lnfectioase Prof.
Conservatorii prezenti in sala la congresul de duminica au primit in mod diferit rezultatul votului. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului. ... Si-au batut joc de noi.
De Ce News :
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Exista doua tipuri de teste utilizate pentru diagnosticul sarcinii. Unul masoara nivelul de hormon HCG in sange, celalalt verifica daca in urina se gaseste acest hormon. ... Pentru testul din sange este nevoie de un consult medical.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
Romania Libera reproduce masurile pe care le-ar propune Johannis, daca ar avea putere de decizie, pentru iesirea Romaniei din criza. Puteti citi in continuare ideile lui Johannis, de la Realitatea TV.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
google-analytics.com